EETCAFE DE STER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 363 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe De Ster. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 20:19 Lekker gegeten aleen is de bestellig wel 2 x verkeerd gegaan gelukkig hebben ze dit wel goed opgelost en netjes gecompenseerd
11 mei 2024 om 12:41 Goede porties, patat was goed.
4 mei 2024 om 20:01 Lange bezorgtijd, hele sompige frietjes en het verkeerde drankje was bezorgd. Het was zeer teleurstellend.
4 mei 2024 om 19:27 Helaas was het deze keer echt bizar slecht! De bezorgtijd was bijna 'n uur langer dan van tevoren aangegeven werd en het eten smaakte heel anders dan normaal. Ook was de knoflooksaus heel anders. Ik heb vandaag echt heel slecht gegeten!
27 apr 2024 om 23:50 De burger was lekker en het drankje lekker koud maar de friet die erbij zat was zo ongelofelijk zout dat het gewoon niet meer lekker was
27 apr 2024 om 9:13 The best food in Raamsdonksveer hands down, you can always count on it. Highly highly recommended,
8 apr 2024 om 22:09 heerlijk vers, goed warm..top
3 apr 2024 om 20:35 Super snel en goeie kwaliteit
25 mrt 2024 om 21:00 Lekker eten voor een prima prijs
24 mrt 2024 om 22:47 Heel lekker we kregen super veel frietjes
22 mrt 2024 om 19:05 Bezorger kwam zuchtend en steunend aan de deur met de opmerking dat ik de bestelling voortaan beneden bij hem moest pakken. Aangegeven dat ik thuisbezorgen doe aangezien ik een zoontje heb die lag te slapen. Al zuchtend draaide hij om en vertrok..
21 mrt 2024 om 19:24 Juiste prijs-kwaliteitsverhouding