EETCAFE DE STER

EETCAFE DE STER Grill - Snacks - Broodjes

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 239 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe De Ster. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 19:14 Ze doen al 2x iets anders dan dat je besteld Maar je betaald wel voor wat je besteld
7 aug 2022 om 20:43 Eten veel te laat, broodje was slap
4 aug 2022 om 21:24 Hierbij een dikke s/o naar de kanjers bij de Ster. Wederom snelle bezorging en goed voedsel. Sinds kort een grote kapsalon welke de maag niet beter had kunnen vullen!
3 aug 2022 om 20:40 Bezorger stond compleet ergens anders.... Dan duurt het wel erg lang.
30 jul 2022 om 6:43 Lekker en grote porties. Alleen de bezorging duurde iets langer.
26 jul 2022 om 7:47 Eten smaakte goed, maar alles wel erg bij elkaar gepropt. Bezorging was erg laat.
22 jul 2022 om 13:03 Normaal heb ik nooit te klagen over hun maar dit keer ware de broodjes helemaal doorweekt en kreeg ik een voedselvergiftiging terwijl het normaal altijd goed was.
17 jul 2022 om 20:12 Frietjes waren lauw en daardoor niet lekker meer, helaas. Daarnaast ook erg vet. Even een tegenvaller. Normaal is het wel allemaal goed en warm ...
12 jul 2022 om 6:08 Eten was slecht helaas. Eten was lauw, frites slap. Heb het grootste deel weg gegooid.
8 jul 2022 om 23:40 Op tijd besteld werd op tijd geleverd eten smaakte heerlijk.
6 jul 2022 om 20:47 Het was de eerste keer dat we bij jullie wat bestelde en beslist niet de laatste
26 jun 2022 om 12:37 Het eten smaakt zoals t smaakt bij de snackbar, weinig op aan te merken. Vind het wel erg prijzig... 3 frikandellen, 1 kroket en een zak friet €13.g daarop €2.50 bezorgkosten, daar bovenop zeggen ze dat ze met 30 minuten bezorgen, 75 minuten gewacht!